Review over flapoorstickers

De flapoorstickers om flaporen te corrigeren bestaan nu al enige tijd en worden steeds bekender. Echter zijn er maar weinig reviews over de flapoorstickers. Omdat mij regelmatig de vraag wordt gesteld wat ik persoonlijk van de stickers vind heb ik besloten om ze zelf uit te testen en er een review over te schrijven.
 

Leuk om te weten is dat de flapoorstickers zijn uitgevonden door een moeder in Spanje waarvan de dochter flaporen heeft. Omdat zij een operatie te invasief vond ontwierp zij de oor corrigerende stickers. De stickers zijn van het merk Oto Stick.
 

Mijn review

Allereerst bestelde ik de flapoorstickers via www.flapoorstickers.nl. Ik heb 1 set besteld. Volgens de website moet je hier een maand mee kunnen doen. Gelukkig hoefde ik niet lang te wachten op de flapoorstickers, want de volgende dag waren ze al binnen.
 

close up van flapoorstickers met meetlat eronderWat mij direct opviel was dat de stickers erg klein zijn. Ze zijn ongeveer een halve cm dik en helemaal transparant waardoor ze niet opvallen. In een doosje zitten acht stickers en met elk setje (dus één voor elk oor) zou je een week moeten doen. De stickers bestaan uit twee zijden die in het midden met elkaar verbonden zijn. De ene kant plak je op je oor en de andere kant op je hoofd.
 

Voordat ik de stickers op deed moest ik mijn oor en hoofdhuid vetvrij maken. Dit deed ik met een beetje warm water en een reinigingsproduct. Na het schoonmaken haalde ik het papier aan een zijde van de sticker af en plakte die kant achter op mijn oor. Vervolgens haalde ik ook het papier aan de andere zijde eraf en plakte deze kant op mijn hoofd.
 

Aan het begin voelde de stickers wat onwennig aan, maar dit werd gelukkig wel minder met de tijd. De flapoorstickers bleven goed zitten en ik was niet beperkt in mijn activiteiten. Tijdens mijn testperiode voor deze review heb ik alle flapoorstickers gebruikt en ik deed er iets minder dan een maand mee. De eerste 2 keer begonnen de stickers na 6 dagen dragen los te komen, maar de laatste 2 keer deed ik er wel echt een week mee. Ik denk dat ik ze toen gewoon iets beter kon aanbrengen. Met de flapoorstickers op heb ik gewoon kunnen douchen en sporten zonder dat ze los gingen zitten. Dat ik daarin niet beperkt werd vond ik wel erg fijn, aangezien ik regelmatig ga sporten (en dan flink zweet).
 

1 pakje flapoorstickers

Concluderend

Mijn indruk over de flapoorstickers tijdens mijn testperiode voor deze review was erg goed. De stickers bleven goed zitten en ik kon gewoon alles doen wat ik gewend was. Vooral het feit dat ze zo lang mee gaan verbaasde me. In eerste instantie was ik erg kritisch over de bewering dat je een maand doet met 1 doosje, maar dit scheen dus echt zo te zijn.
 

Over het algemeen ben ik dus best tevreden over de stickers en denk ik dat het een goede uitkomst is voor mensen met flaporen. De stickers zijn pijnloos en je raakt er snel aan gewend. Ook de prijs valt mee. Voor 1 setje betaal je €21,95 en je krijgt korting als je er meer besteld. Overigens krijg je ook korting op je bestelling met de kortingscode ‘bespaardeals’. Deze moet je invullen op het bestelscherm. Op deze pagina kun je nog meer kortingscodes vinden voor je bestelling.
 

Ben je ook benieuwd naar de mening van anderen? Nicole van The Budget Life heeft ook een review over de flapoorstickers geschreven. Die kun je hier lezen. Belangrijker dan de mening van anderen is natuurlijk die van jezelf. Want iedereen zal de flapoorstickers anders ervaren. Ben jij benieuwd naar de flapoorstickers om flaporen te corrigeren en wil je ze een keer uitproberen? Dan kun je ze bestellen via flapoorstickers.nl.

4 thoughts to “Review over flapoorstickers”

 1. Goedenavond Rick,

  Ik heb een paar dagen terug ook deze oorstickers besteld, ook via http://www.flapoorstickers.nl. Ik heb deze alleen nog niet ontvangen en ook nog geen mail van de website ontvangen van de bestellingsbevestiging. Weet je toevallig of het bedrijf betrouwbaar is of dat het misschien falliet is?

  Groetjes,

  Josefien

  1. Dag Josefien,

   Wat vervelend om te horen dat het zo lang duurt. Ik kan je vertellen dat het bedrijf betrouwbaar is en naar mijn weten is het bedrijf niet failliet. Wel is het zo dat er in aanloop naar de feestdagen wat meer bestellingen binnenkomen. Het is een klein bedrijf dat gespecialiseerd is in 1 ding, daarom is het deze periode wat drukker. Het beste kun je een e-mail sturen naar info@flapoorstickers.nl met de vraag of de bestelling goed is binnengekomen.

   Groet,
   Rick

   Ps. misschien heb je het al gedaan, maar hou ook je spam-box in de gaten voor de bestellingsbevestiging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *