4 voordelen van de flapoorstickers

De schaamte die je voelt als je rondloopt met flinke flaporen is herkenbaar. Je bent de opmerkingen van je omgeving meer dan beu. Met deze zeiloren door het leven gaan is geen pretje. Voor sommige mensen is het dagelijks gepest worden vanwege hun uiterlijk een ware marteling. Dit mag niet onderschat worden. Dat is nu afgelopen. Er zijn tegenwoordig prima middelen op de markt om deze flaporen te corrigeren. Dit artikel gaat over flapoorstickers en een paar onmiskenbare voordelen van deze handige en goedkope hulpmiddelen.
 

Oorcorrectie met behulp van flapoorstickers

Als je de pech hebt om met flaporen te zijn geboren, kun je gerust zijn. In heel Nederland loopt ongeveer 5% van de mensen rond met afstaande oren. Dat komt neer op maar liefst 850.000 Nederlanders. Je bent dus absoluut niet de enige. “Maar dat lost mijn probleem niet op!” zul je zeggen. Dat klopt, maar we hebben nog meer goed nieuws: je kunt er nu zelf op een vrij eenvoudige manier iets aan doen. Namelijk met de speciale flapoorstickers.
 

1 Geen operatie nodig

operatie instrumentariumVroeger werd vaak gesteld dat een operatie de enige oplossing was om van flaporen af te komen. Los van de kosten en de nadelen van een medische ingreep is het voor veel mensen belangrijker dat afstaande oren ook zonder operatie te verhelpen zijn. Niet onder de narcose moeten, is maar één van de voordelen. Voor de meeste mensen zijn flapoorstickers namelijk een afdoende oplossing en een prima alternatief voor een operatie.
 

2 Je favoriete kapsel

Een van de andere voordelen is dat je gewoon een kort kapsel kunt nemen als je dat wilt. Vroeger was het vaak nodig om je haar wat langer te laten groeien om je flaporen te camoufleren. Of kon je als vrouw de haren niet opsteken, omdat anders de oren zichtbaar werden. Nu is dat niet meer nodig. Je kunt gelukkig weer je haar laten groeien zoals jij dat wilt. Als het een keertje lekker kort moet zijn, dan is dat prima. Dank zij de corrigerende pleisters kun jij weer helemaal jezelf zijn. De flaporen zijn er namelijk niet meer.
 
knappe vrouw met opgestoken kapsel. Een van de voordelen van flapoorstickers
 

3 Je zelfvertrouwen neemt toe

Voordelen van flapoorstickers: meer zelfvertrouwenAls je enige tijd gebruik maakt van flapoorstickers zul je merken dat je zelfvertrouwen toeneemt. Zoals in dit artikel is te lezen geven veel mensen met flaporen aan dat ze onzekerder zijn door hun oren. Het is daarom natuurlijk heel logisch dat de stickers veel voordelen bieden op het gebied van zelfvertrouwen. Je voelt je ook niet meer bekeken door anderen. Het moet een heerlijk gevoel zijn als je dat kunt bereiken met deze minimale aanpassing. Het ligt voor de hand om dit eens uit te proberen.
 

4 Een goedkope oplossing voor een lastig probleem.

We blijven toch Nederlanders en kijken natuurlijk ook naar de kosten. De prijs van de flapoorstickers van Otostick valt gelukkig mee. Ook dat is één van de voordelen. Voor nog geen €20,00 heb je de stickers al in huis. Ze zijn voor iedereen betaalbaar en de prijs nodigt uit tot proberen. Van tijd tot tijd zijn er ook speciale aanbiedingen en kortingen. Op de kortingspagina vind je de meest actuele kortingscodes. Uiteraard is het gebruiken van de stickers pijnloos en er zijn ook geen bijwerkingen. Meer informatie over de werking van de flapoorstickers vind je hier.
 

Klik hier om flapoorstickers te bestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *